Predstavitev

Vizija

Podjetje želimo uveljaviti kot sinonim za kakovost in zanesljivost. Z lastnim razvojem, fleksibilnostjo in učinkovitostjo želimo postati vodilno gradbeno podjetje na lokalnem področju in širše, ki bo prepoznavno po kvalitetnih storitvah in hkrati konkurenčno na danem trgu. Poslanstvo podjetja je, da s svojim strokovnim znanjem, sledenjem trendom, lastno inovativnostjo, spoštovanjem dogovorjenih rokov in s konkurenčnimi cenami zadovoljujemo naše kupce. Pri tem je pomembno zadovoljevanje potreb vseh zaposlenih po socialni varnosti in osebnostnem razvoju. Cilji podjetja so povečati svoj tržni delež, poglobiti sodelovanje z naročniki ter krepiti vlogo na domačem trgu, v prihodnje pa dobro pripravljeni vstopiti tudi na avstrijski trg.

 

Zgodovina

Začetki podjetja Stane d.o.o. segajo v leto 1990, ko je Bojan Stane, po izobrazbi gradbeni tehnik, pridobil dovoljenje za opravljanje obrtne dejavnosti, natančneje gradbenih del. Skozi čas se je podjetje razvilo v družinsko podjetje, ki ga odlikujejo kakovost, natančnost in pravočasnost izvajanja storitev ter lojalnost zaposlenih. Vse našteto vodi do zadovoljstva strank ter zaposlenih, kar pomeni trdno osnovo za uspešnost poslovanja.

K uspešnosti podjetja ter njegovi kakovosti so pripomogle tudi prelomnice na poslovni poti:

  • Kmalu po ustanovitvi podjetja je prišlo do dopolnitve osnovne dejavnosti ter zaposlitev dodatnih delavcev.
  • V letu 2008 dograjeni poslovni prostori so izboljšali pogoje za delo ter povečali standard izvajanja storitev.
  • Leto 2009 je prineslo svetovno gospodarsko krizo, ki še danes pomembno kroji poslovanje vseh podjetij. Zaradi le-te je razvoj podjetja v letu 2009 nekoliko zastal, vendar je Stane d.o.o. iz »boja za obstanek« izstopilo racionalizirano ter bolje organizirano.

Podjetje ves čas nadgrajuje svojo ponudbo ter tako pridobiva nove stranke ter njihovo zaupanje. Zavedamo se pomembnosti znanja, saj lahko to omogoči razvoj podjetja na vseh področjih. To dokazujemo tudi z neprestanim vlaganjem v izobraževanje zaposlenih.

02 827 72 00
info@stane.si
Glančnik 1b2392 Mežica

O nas

Stane d.o.o.
Glančnik 1b
2392 Mežica

Predstavitev

Kontaktirajte nas

T: 02 827 72 00
F: 02 827 72 01
G: 041 619 531

info@stane.si

Kontaktni obrazec

© 2017 Stane d.o.o.

Izdelava: Spletna agencija Si-TEAM